P3morgen
Noe attåt: Møte i marsipanmafiaen
27.03.2024
32 min
Overtenning fra helvete
27.03.2024
59 min
Noe attåt: Skal Martin bli rik på curling?
26.03.2024
47 min
Adelina har blitt forsidepike
26.03.2024
57 min
Noe attåt: Har ikke dysleksi likevel!
25.03.2024
30 min
En ny type tur
25.03.2024
58 min
Noe kjappåt: Sender Karsten videre i livet
22.03.2024
5 min
Karsten blir rørt og kvalm
22.03.2024
50 min
Gratulerer med trønderdagen!
21.03.2024
51 min
Noe attåt: Adelina får en sjokkbeskjed
21.03.2024
26 min
Noe attåt: Daniel er linselus
20.03.2024
24 min
Rolig klesskifte i Dagsnytt 18
20.03.2024
56 min
Noe attåt: Tetes nye solbriller
19.03.2024
35 min
Når ble fotball harry?
19.03.2024
57 min
Noe attåt: Adelina er en hund på fest
18.03.2024
28 min
Tete får gjengen til å klikke
18.03.2024
1 t 1 min
Noe attåt: Fantorangen-quiz
15.03.2024
38 min
Sønnens ukjente verden
15.03.2024
57 min
Null pedo-statistikk her, takk!
14.03.2024
52 min
Noe attåt: Hvordan ta vare på seg selv
13.03.2024
40 min
Noe Attåt: Karstens verste show
17.03.2023 • 53 min
Vi spiser kake og krangler om fantasy. Oppskrift: Mammaen til Sofie sin sjokoladekake 400g smør, 4,5 dl vann og 8 ss kakao kokes opp 8dl sukker, 9dl mel, 2ts natron, 4 egg og 3dl lettrømme røres i det flytende Ha alt i en langpanne og stek på 180-200 grader i 20-30 minutter Glasur: 250g melis, 100g smør, 2ts vaniljesukker, 4ss kakao og litt melk. Den skal være rennende, men fortsatt litt tykk Prikk hull i kaka og hell på glasuren mens kaka enda er varm. Smaker best dagen etter når den har fått satt seg.