P2-serier

Last ned appen NRK Radio for å høre alle serier fra P2s univers og få nye opplevelser. Her kan du også finne frem til debattene som interesserer deg.

Siste episoder

6 episoder

Podkast fra P2-serier: Debatt i P2

146 episoder

Podkastversjoner av alle debattprogrammene i P2-serier.

Podkast fra P2-serier: Sammen med Sandvik

17 episoder

Hilde Sandvik inviterer de gjestene hun har aller mest lyst til å snakke med på tampen av et unntaksår i historien. Et ærlig familieselskap for en utvidet familie, der alt kan settes på spissen og lite er hellig.

Spør om selvmord!

4 episoder

En serie om selvmord og hvordan vi kan nærme oss dette feltet. Det å spørre om en person tenker på å avslutte livet, kan være avgjørende for å vinne vedkommende tilbake. Hvorfor er det så vanskelig å spørre? Hvordan gjør vi det?

Podkast fra P2-serier: Norgeshistorie

18 episoder

Fra vikingtid til i dag. En serie om Norges historie i 10 deler.

Podkast fra P2-serier: Norsken, svensken og dansken

27 episoder

Et skandinavisk talkshow med Hilde Sandvik. I Norsken, svensken og dansken møtes vi til samtale om de viktigste nyhetssakene og debattene i Skandinavia.

På veien med Miles Davis

4 episoder

Hvem var han? De siste ti årene av Miles Davis liv var ekstremt aktive med turneer over hele verden, utprøving av nye retninger, samt en kamp mot misfornøyde kritikere. Gjennom fem år hadde han ikke rørt trompeten.

To i campingstol

30 episoder

En sommerserie med to gjester for hver gang. Ledet av Håkon Haugsbø.

Afrikas historie

10 episoder

Afrikas historie har vært skrevet av den hvite mann og vært preget at kolonitidens holdninger. Var det virkelig stillstand frem til den hvite mann dukket opp? I serien på ti episoder hører vi om Afrika i lys av ny historisk forskning og hvilken plass denne verdensdelen ha hatt i utviklingen av vår felles fortid.

Hva skjer?

18 episoder

Samling av alle Hva skjer-programmene i P2-serier.

Podkast fra P2-serier: Toje om Norge

5 episoder

Programserien Toje om Norge utforsker mennesker, objekter og hendelser som har bidratt til å forme det moderne Norges arvestoff. Asle Toje og tre gjester går i dybden på det som har dannet Norge - i beste folkeopplysningstradisjon.

Temadag: Russland

9 episoder

Russland er mer enn kaviar, fotball og Putin. Bli med inn til vår gåtefulle nabo i øst, og lær mer om landet, folket og historien.

Quizkampen

14 episoder

Quizkampen er et quizprogram utenom det vanlige. Programleder Ole Andreas Laache Klevan får besøk av to kjente norske personer som møtes til duell. I de forskjellige rundene må gjestene improvisere, være kreative og ikke minst kunnskapsrike. Det handler om ære, men mest av alt handler det om hvem som må trekke lapp fra den grusomme straffebollen.

Da Luther kom til Norge

4 episoder

I år feirer vi at det er fem hundre år siden Martin Luther publiserte sine 95 teser i Wittenberg.

Norske skipsforlis

11 episoder

Historier om norske skipsforlis.

Kjærlighetssommeren 67

6 episoder

Deres våpen var flower power og i etterkant har det blitt kalt "The summer of Love". Bli med på en reise 50 år tilbake i tid – til kjærlighetssommeren 1967 da en hel ungdomsgenerasjon eksploderte sakte - i et opprør mot en foreldregenerasjon og deres kriger. Gjennom seks lørdager tar Ellen Foss- Sørensen og Lisbeth David-Andersen oss med til Haight Ashbury i San Francisco, til London og Hyde Park – og til norske scener og parker fylt av musikk, farger, design, cannabis, psykedelika, poesi og festivaler – og folkevognbusser.

Kampen om kysten

8 episoder

Fiskeri- og havbruksnæringa har de siste årene vært inne i en økonomisk gullalder. Kjell Inge Røkke solgte seg i 2016 ut av fiskeriene med 1.6 milliarder kroner i fortjeneste. I Mehamn endte arbeiderne hans opp på NAV. Fisken i havet tilhører det norske folk, men hvordan fordeles de enorme rikdommene som høstes fra fellesskapets ressurs?

Tenk om

8 episoder

Bli med programlederene Trine Bråthen og Kristina Ekelund på piknik i parken hvor de sammen med gjester fabulerer om hvordan verden kunne vært.

Faktasjekken

10 episoder

Vi jakter på den beste og viktigste norske sakprosaen skrevet etter andre verdenskrig. Med Hans Olav Brenner.