P2-serier

Hør utvalgte serier fra P2s univers og få opplevelser og ny forståelse. Her kan du også finne frem til debattene som interesserer deg.

Siste episoder

95 episoder

Norsken, svensken og dansken

16 episoder

Et skandinavisk talkshow med Hilde Sandvik. I Norsken, svensken og dansken møtes vi til samtale om de viktigste nyhetssakene og debattene i Skandinavia.

Debatt i P2

69 episoder

Alle debattprogrammene i P2-serier.

Hva skjer?

18 episoder

Samling av alle Hva skjer-programmene i P2-serier.

Toje om Norge

5 episoder

Programserien Toje om Norge utforsker mennesker, objekter og hendelser som har bidratt til å forme det moderne Norges arvestoff. Asle Toje og tre gjester går i dybden på det som har dannet Norge - i beste folkeopplysningstradisjon.

Temadag: Russland

9 episoder

Russland er mer enn kaviar, fotball og Putin. Bli med inn til vår gåtefulle nabo i øst, og lær mer om landet, folket og historien.

Quizkampen

14 episoder

Quizkampen er et quizprogram utenom det vanlige. Programleder Ole Andreas Laache Klevan får besøk av to kjente norske personer som møtes til duell. I de forskjellige rundene må gjestene improvisere, være kreative og ikke minst kunnskapsrike. Det handler om ære, men mest av alt handler det om hvem som må trekke lapp fra den grusomme straffebollen.

Da Luther kom til Norge

4 episoder

I år feirer vi at det er fem hundre år siden Martin Luther publiserte sine 95 teser i Wittenberg.

Norske skipsforlis

11 episoder

Historier om norske skipsforlis.

Kjærlighetssommeren 67

6 episoder

Deres våpen var flower power og i etterkant har det blitt kalt "The summer of Love". Bli med på en reise 50 år tilbake i tid – til kjærlighetssommeren 1967 da en hel ungdomsgenerasjon eksploderte sakte - i et opprør mot en foreldregenerasjon og deres kriger. Gjennom seks lørdager tar Ellen Foss- Sørensen og Lisbeth David-Andersen oss med til Haight Ashbury i San Francisco, til London og Hyde Park – og til norske scener og parker fylt av musikk, farger, design, cannabis, psykedelika, poesi og festivaler – og folkevognbusser.

Kampen om kysten

8 episoder

Tenk om

8 episoder

Bli med programlederene Trine Bråthen og Kristina Ekelund på piknik i parken hvor de sammen med gjester fabulerer om hvordan verden kunne vært.

Faktasjekken

10 episoder

Vi jakter på den beste og viktigste norske sakprosaen skrevet etter andre verdenskrig. Med Hans Olav Brenner.