Mellom oss

Her får du serier som tar deg tett på det fineste og vondeste i livet. Hør andres historier og bli klokere på deg selv.

Livs siste sjanse

5 episoder

Liv vil så gjerne bli mamma, men hun er over 40 og har ingen mann. Vi følger henne i savnet etter et barn, frykten for å ikke ha noen å elske - og viljen til å gjøre noe med det.

Havarikommisjonen

19 episoder

Parterapeuter dykker ned i det som en gang var en lykkelig kjærlighetshistorie, og prøver å finne ut hvorfor forholdet havarerte. Kunne bruddet vært unngått?

Kjærlighetssorg

5 episoder

Silje Nordnes vil finne ut hva som skjer i hodet og kroppen når man har kjærlighetssorg. Hvorfor gjør det så vondt og hva med troen på kjærligheten?

Sorgens kapittel

13 episoder

Sorg kommer i tusen nyanser av trist. Men den er også fylt med kjærlighet, gode minner og veien tilbake til gleden over livet. Journalist Karen Marie Berg mistet mannen sin altfor tidlig. I denne podkasten snakker hun med andre som også har opplevd å miste en de elsker.

Usagt

13 episoder

Har du et øyeblikk i livet du stadig kommer tilbake til eller noe du gjerne skulle ha gjort før det er for sent? I podkasten Usagt gyver vanlige mennesker løs på det usagte og ugjorte i livet sitt.

Da jeg ble meg

7 episoder

I denne serien får du historiene om de viktigste øyeblikkene i livet til sju unge muslimer.

En helt vanlig familie

3 episoder

Som barn kunne «Ingvild» lukte farens raseri med én gang hun kom hjem. Nå har hun bestemt seg for å snakke med ham om volden – for aller første gang.

Følelsen

8 episoder

Er det først og fremst skadefryd som holder liv i norsk fotball? Hvorfor blir vi rasende på dem vi elsker høyest? Og var det egentlig ydmykelse som startet andre verdenskrig? Christine Lossius Thorin utforsker alt det hemmelige og mystiske, og noen ganger skamfulle, magiske og helt koko som styrer oss fra innsiden - følelsene våre.