Filmpolitiets podkast

I Filmpolitiets podkast nerder Marte, Birger og Sigurd om de største snakkisene på film- og seriefronten! Hver uke dykkes det ned i et nytt tema, og du får gode tips til hva du bør få med deg på det store lerretet og i TV-ruta. Ny episode hver torsdag!

Siste episoder

677 episoder

Game of Thrones-spesial

58 episoder

Elsker du det berømte fantasyuniverset fra «Game of Thrones» og «House of the Dragon»? Da bør du begi deg ut i Westeros med Sigurd og Marte. Vi nerder om alt fra sleipe familieintriger, storslåtte dragekamper, og spennende fanteorier sammen med deg!

Fallout-spesial

6 episoder

Se Amazon Prime Video-serien «Fallout» sammen med oss! Sigurd og Marte tar T-60-rustningen på, og kaster seg ut i den postapokalyptiske ødemarken for å diskutere serien sammen med deg.

Vi må snakke om...

4 episoder

Når du har sett en film eller serie du bare MÅ snakke om, er Filmpolitiet vennegjengen du kan diskutere med! Vi debriefer de mest spennende filmene og seriene sammen med deg.

The Wheel of Time-spesial

10 episoder

Se på «The Wheel of Time» på Amazon Prime Video sammen med oss! Sigurd og Marte nerder om fantasyserien hver uke. Vi prater oss gjennom episodene, svarer på spørsmål og innspill fra deg som hører på og diskuterer hva vi synes er best og dårligst med ukas episode! Vil du være med å diskutere? Send oss en epost til Filmpolitiet@nrk.no med dine tanker og spørsmål!

The Mandalorian-spesial

19 episoder

Vi elsker «Star Wars»-universet! Bli med å se på «The Mandalorian» og «The Book of Boba Fett» sammen med oss! Birger, Sigurd og Marte nerder om serien, som du ser på Disney+, hver uke.

Ringenes Herre-spesial

14 episoder

Sigurd og Marte nerder om fantasyserien «Ringenes Herre: Maktens Ringer» hver uke. Vil du være med å diskutere? Send oss en epost til Filmpolitiet@nrk.no.