Ekko
Spørretimen: Krisen i Midtøsten akkurat nå
18.04.2024
57 min
Dette kan bli Israels svar
16.04.2024
22 min
Lærerne som ikke orka mer
16.04.2024
19 min
Å ta loven i egne hender
15.04.2024
16 min
Spørretime: Shopping på nett
12.04.2024
55 min
Hjelp, har jeg kommet i overgangsalderen?
08.04.2024
42 min
Kva viss Bergen vart hovudstad?
06.04.2024
27 min
Putins krig mot kvinner
05.04.2024
33 min
Superstjernene dropper Norge!
01.04.2024
19 min
Dårleg nytt for lakriselskarar
28.03.2024
10 min
Hvorfor driver noen med skihopp?
26.03.2024
18 min
Det mystiske leggbeinet i alteret
25.03.2024
20 min
Bentes jakt på biologiske røtter
23.03.2024
55 min
Spørretime: Ferie og reiselyst
20.03.2024
57 min
Den livreddende dingsen
19.03.2024
14 min
Hva er det de forbereder seg til?
15.03.2024
26 min
Spørretime om gaming
13.03.2024
57 min
Kvinner 50+ inntar catwalken
11.03.2024
19 min
Brutal kamp om vindmøller
09.03.2024
39 min
USA: Ingen kvinner på toppen
08.03.2024
33 min
Bakekjevle og nylonstrømpe til potetkake
19.09.2019 • 15 min
mattradisjonene våre sier mye om hvordan vi har levd, men også mye om hvem vi er. Tenk bare på hvor stri en diskusjon om ribbe eller pinnekjøtt på julaften kan bli, eller om det skal være dott eller ikke i raspeballene. Men samtidig som det nordiske kjøkkenet er eksklusivt og populært som aldri før, er det stadig færre som kan det håndverket som ligger i den tradisjonelle norske maten. Med bakekjevle og nylonstrømpte trer vi inn på kjøkkenet til Mibet fra Hardanger, som fremdeles vedlikeholder kunsten å få poteter og mel til å bli himmelsk bakverk.