Dagsnytt 18

Daglig aktualitets- og debattprogram med det viktigste fra nyhetsbildet. Programledere er Ingerid Stenvold og Espen Aas.

Konsekvenser innreise, Bessebergrapport, Folkeopplysningen dømt i PFU, forhandlinger Hellas og Tyrkia, klima i forsetet og priskrig på snus.

28.01.2021 59 min

Norsk industri med varsko til regjeringen etter stengningen av grensen - vi må få inn ny utenlandsk arbeidskraft i løpet av kort tid Knusende granskingsrapport mot den tidligere norske presidenten i det internasjonale skiskytterforbundet, beskyldes for korrupsjon og beskyttelse av russiske interesser. Avviser alle beskyldninger. Hvor ble det av prioriteringene dine, Hareide, spør Naturvernforbundet. - mener samferdselsministeren har brutt egne løfter om å sette klima og trafikksikkerhet først. Avgiftskutt førte til billigere snus, nå er Kreftforeningen bekymret for folkehelsen. Vi skal også innom det anspente forholdet mellom Hellas og Tyrkia OG snakke om gårsdagens fellelse av NRK programmet Folkeopplysningen i Pressens Faglige Utvalg.