Dagsnytt 18

De viktigste debattene, aktuelle intervjuer og analyser. Dagsnytt 18 sendes direkte på P2 og på NRK2 mandag til fredag kl. 18:00 til 18:59. Programledere er Sigrid Sollund og Espen Aas.

Høy smitte blant utenlandsfødte, gjør det bedre i matte, koronahåndtering i fotballen, vil ikke slippe inn uniformerte og vil oversette prekener.

08.12.2020 · 58 min

Regjeringen varslet i dag nye tiltak for å få ned smitten blant innvandrere, som har vært høyere enn befolkningen ellers under store deler av pandemien. Norske elever gjør det bedre med oss i regjering, skryter Høyre. De er mer opptatt av internasjonale tester enn trivsel i skolen, mener Senterpartiet Å la byer som Oslo med høyt smittetrykk få vaksine først, er smart, mener DN-kommentator. -Avisen spiller opp en by mot land-konflikt som er ødeleggende for den nasjonale dugnaden, hevder redaktør i Telemarksavisa. Universitetet i Tromsø ville ikke la studenter eller ansatte komme i uniform da Heimevernet arrangerte uniform-på-jobb dag før helgen. Ville ikke skremme unødig folk som har et annet forhold til militære og krig enn nordmenn flest Kritikk mot koronahåndtering i fotballen etter at påtroppende landslagssjef Ståle Solbakken var i kjappeste laget ute av karantene.