Dagsnytt 18

Daglig aktualitets- og debattprogram med det viktigste fra nyhetsbildet. Programledere er Ingerid Stenvold og Espen Aas.

Høy smitte blant utenlandsfødte, gjør det bedre i matte, koronahåndtering i fotballen, vil ikke slippe inn uniformerte og vil oversette prekener.

08.12.2020 58 min

Regjeringen varslet i dag nye tiltak for å få ned smitten blant innvandrere, som har vært høyere enn befolkningen ellers under store deler av pandemien. Norske elever gjør det bedre med oss i regjering, skryter Høyre. De er mer opptatt av internasjonale tester enn trivsel i skolen, mener Senterpartiet Å la byer som Oslo med høyt smittetrykk få vaksine først, er smart, mener DN-kommentator. -Avisen spiller opp en by mot land-konflikt som er ødeleggende for den nasjonale dugnaden, hevder redaktør i Telemarksavisa. Universitetet i Tromsø ville ikke la studenter eller ansatte komme i uniform da Heimevernet arrangerte uniform-på-jobb dag før helgen. Ville ikke skremme unødig folk som har et annet forhold til militære og krig enn nordmenn flest Kritikk mot koronahåndtering i fotballen etter at påtroppende landslagssjef Ståle Solbakken var i kjappeste laget ute av karantene.

Bli med på
lufta!

Med NRK-brukeren din kan du delta i avstemninger og sende meldinger til ditt favorittprogram.

Før du sender melding...

For å kunne sende melding må du godta noen ekstra vilkår.