Dagsnytt 18

Daglig aktualitets- og debattprogram med det viktigste fra nyhetsbildet. Programledere er Ingerid Stenvold og Espen Aas.

Ny ledelse i Trøndelag Ap, presseetisk unntakstilstand, NHO-rapport, protester mot smittevernregler, gjenbruksøkonomi og konservative kristne.

31.08.2020 58 min

Ny ledelse i Trøndelag Ap, presseetisk unntakstilstand, NHO-rapport, protester mot smittevernregler, gjenbruksøkonomi og konservative kristne. Bråket rundt Trøndelag Arbeiderparti er IKKE over, ledere av valgkomiteen sendte selv varsel i dag. Til oss kommer fylkespartiets nye leder. Mediekommentator hevder Giske-saken er et eksempel på presse-etisk unntakstilstand. Han får motbør fra sjefredaktøren i Adresseavisen. NHO vil privatisere mer, krympe velferdsstaten og kutte skatt for å sørge for at Norges næringsliv er der det bør være om 10 år. - Fullstendig feil medisin, sier Ap som synes det likner et partiprogram - og det er ikke deres. Verdikonservative kristne blir gjort narr av mener Joel Ystebø i KrF. De er ikke offeret, mener artisten Eduardo "Doddo" Andersen.