Dagsnytt 18

Daglig aktualitets- og debattprogram med det viktigste fra nyhetsbildet. Programledere er Ingerid Stenvold og Espen Aas.

AP-kvinnes reaksjon/Støre kommenterer, Rekordfall i tysk verdiskapning, svart-hvittbilder og kvinnevold, filmbransjen reagerer på MI 7

30.07.2020 58 min

Skarpe reaksjoner på Støres intervju i Dagsrevyen i går, der han blant annet sa at Marinne Marthinsen og Jette Christensen som forlater Stortinget bør være takknemmelige, lederen av APs kvinnenettverk i Troms er ikke imponert. Katastrofetall for både tysk og amerikansk økonomi etter koronakrisen - hva får det å si for Norge? Mission Impossible 7 med Tom Cruise har fått klarsignal til å spilles inn i Norge, og fått tilsagn på inntil 49,6 millioner norske kroner. - Burde heller ligget under nærinsdepartementet slik at ikke går utover støtten til andre norske filmer, svarer Norsk filmforbund Statens Vegvesen har kuttet over 600 årsverk de siste årene, samtidig har konsulentutgiftene steget med 215 milloner kroner. Fagforeningen frykter viktig kompetanse forsvinner ut. Norsk vegansamfunn vil bli godkjent som livssyn. Det vil det kjøttglade Senterpartiet stoppe.