Dagsnytt 18

Dagsnytt 18 er P2s populære debatt-program. Her får du høre de viktigste debattene, aktuelle intervjuer og analyser. Dagsnytt 18 sendes direkte på P2 og på NRK2 mandag til fredag kl. 18:00 til 18:59. Programledere er Sigrid Sollund, Fredrik Solvang og Espen Aas.

Alkohol kan ikke merkes med nyhet. Fjordmann i Aftenposten. Lakseskatten. Norsk kjerneverdi. Sluttdato for olje i Høyre? Hundeoppdragelse.

05.02.2020 · 58 min

* Det er reklame hvis Vinmonopolet informerer om at en vare er en nyhet, mener Helsedirektoratet. - Tullete, mener helsepolitiker. * Var det riktig av Aftenposten å invitere den anti-islamske bloggeren fjordmann inn i spaltene? - Et sted må grensen gå for hvem som får spalteplass, sier Vårt Land-redaktør. * Harald Eia forklarer den norske kjerneverdien uavhengighet i en ny tv-serie. - Men han ser helt bort fra protestantismens viktige påvirkning, protesterer professor Jostein Gripsrud. * Vi må sette en slutt-dato for norsk olje- og gassutvinning, foreslår en Høyremann på årsmøtet i Vestland Høyre. Sjansen for at det går igjennom er like liten som at det blir en regnfri sommer i Bergen svarer partifelle.