Dagsnytt 18

Helomvending i IS-sak, jernbane vs. veiutbygging, tidsslukende datasystemer i helsevesenet og elendige TV-seriemanus i dagens sending

Seriebeskrivelse

Dagsnytt 18 er P2s populære debatt-program. Her får du høre de viktigste debattene, aktuelle intervjuer og analyser. Dagsnytt 18 sendes direkte på P2 og på NRK2 mandag til fredag kl. 18:00 til 18:59. Programledere er Sigrid Sollund, Fredrik Solvang og Espen Aas.

Episodebeskrivelse

Norge gjør helomvending, og henter nå hjem IS-kvinne med to barn fra Al Hol-leiren i Syria. Fremskrittspartiet er uenige med sin egen regjering og tar dissens. Er Jon Georg Dale samferdselsminister kun for Vestlandet, spør frustrert Fredrikstad-ordfører som vil ha fart i jernbaneutbyggingen, men har mest fått fart i samferdselsministeren selv - som kaller uttalelsen "hinsides all fornuft". På 15 år gikk sykehuslegenes tid med pasientene ned seks timer i UKEN. Legene legger skylden på utdaterte datasystemer. Skuespilleren Anders Danielsen Lie tar et kraftig oppgjør med norske dramaprodusenter. Han mener at manus til norske TV-serier er for dårlige, og nå ber han produsentene om å slutte å sette halvtygde manuskripter ut i live. Velkommen til tirsdagens Dagsnytt 18 med Espen Aas, der vi også skal innom den betente diskusjonen rundt rivingen av deler av det gamle regjeringskvartalet i hovedstaden og det økende reklamepresset mot barn og unge via såkalte påvirkere eller influencere om du vil.

Tilgjengelig i:
Verden
Publisert:
14.01.2020
Varighet:
59min 42s