Dagsnytt 18

De viktigste debattene, aktuelle intervjuer og analyser. Dagsnytt 18 sendes direkte på P2 og på NRK2 mandag til fredag kl. 18:00 til 18:59. Programledere er Sigrid Sollund og Espen Aas.

Nye tiltak mot gjengkriminalitet, Nord-Norgebanen skrinlegges i ny utredning og bedrifter som fikk millioner i strømstøtte, ga utbytte til aksjeeierne – tross utbytteforbud.

27.09.2023 59 min

Norge frykter import av gjeng-kriminalitet fra Sverige. - Høyresiden vil ha strengere straffer og mer politi, - venstresiden kaller det for 80-talls-løsninger. Israel og Saudi-Arabia snakker sammen. - En normalisering vil være det mest dramatiske som har skjedd i Midtøsten på årtier, sier tidligere norsk ambassadør til Israel. Equinor leier borerigger av til Nordsjøen av statlig eid kinesisk selskap. - Må overprøves av regjeringen, krever Frps Tybring Gjedde. Minst 171 bedrifter som mottok strømstøtte brøt forutsetningene om å ikke betale eierne utbytte, viser tall fra NRK. - Næringsministeren avviser at ordningen var for raus. Vi også tar debatten om Nord-Norgebanen bør forlenges, etter at Jernbanedirektoratet sa nei.