Abels tårn

Bli med på
lufta!

Med NRK-brukeren din kan du delta i avstemninger og sende meldinger til ditt favorittprogram.

Før du sender melding...

For å kunne sende melding må du godta noen ekstra vilkår.

En serie for deg som liker å nerde på de små og store spørsmålene innen vitenskap.
Alle episoder

Bli med på
lufta!

Med NRK-brukeren din kan du delta i avstemninger og sende meldinger til ditt favorittprogram.

Før du sender melding...

For å kunne sende melding må du godta noen ekstra vilkår.

Hvordan bør oppvaskkosten oppbevares?

01.09.2023 57 min

Sammen med et ekspertpanel gir Torkild Jemterud svar på alt du ikke visste du lurte på. - Er selv brød ultraprosessert, og gjør det noe? - Lading av powerbank på tur - Bør man la oppvaskkosten ligge i vasken eller henge den opp? - Hva er best: oppvaskkost eller svamp? - Hva ville en kjemiker kunne lage hvis hen ble kasta 2000 år tilbake i tid? - Hvordan ville det vært å bevege seg rundt inni jorda, dersom den var hul? - Er kværna rødt kjøtt mer usunt enn en hel biff? - Kan man lage en stjerne av vann? Ukens eksperter: Sissel Beate Rønning - Genteknolog og matforsker Einar Uggerud - Kjemiker Ole Martin Løvvik - Fysiker Send oss dine spørsmål ved å trykke på snakkeboblen øverst på skjermen, eller send en mail til abels@nrk.no

Bli med på
lufta!

Med NRK-brukeren din kan du delta i avstemninger og sende meldinger til ditt favorittprogram.

Før du sender melding...

For å kunne sende melding må du godta noen ekstra vilkår.