Kunne ikke spille av fordi JavaScript ikke ble funnet!

Aktiver JavaScript i innstillingene til din nettleser.

Les mer på hjelpesiden.

Verdibørsen

Verdibørsen 23.01.18

Kunne ikke spille av fordi JavaScript ikke ble funnet!

Aktiver JavaScript i innstillingene til din nettleser.

Les mer på hjelpesiden.

Podkastbeskrivelse

Verdibørsen er P2-programmet om verdispørsmål i vår tid: Såvel etiske, moralske, politiske som filosofiske og religiøse sider av livssyn og samfunnsliv presenteres og drøftes i løpet av de 56 minutter lange sendingene. Verdibørsen sender hver lørdag kl 8 på morgenen og hver tirsdag til torsdag kl 13.
I redaksjonen: Aase Cathrine Myrtveit, Zofia Paszkiewicz, Karen Frivik, Mathias Nylenna, Ingvald Garbo, Jostein Gjertsen og Jan Erlend Leine.

Episodebeskrivelse

HJELPER ÅPENHETEN OM PSYKISK SYKDOM? Åpenhetskulturen oppfordrer oss til å dele våre historier om motgang, vi liker å høre fra andres liv og ikke minst: høre psykologenes råd. Men hjelper det? Tallene på dem som sier de strever går ikke ned, blant unge jenter går de opp. I Verdibørsen i dag ser vi nærmere på åpenhetskulturen og posisjonen psykologien har fått i kulturen. SVART, HVIT – HVA KAN MAN SI? "Det er lov å kjefte på regjeringen for å være blendahvit, men det er ikke greit å si at han der programlederen i Dagsnytt18 er en guling. Hvorfor er det sånn?" - Fredrik Solvang Hudfarge er vanskelig. Hvilke begreper er det riktig å bruke, og NÅR er det relevant å omtale hudfarge i det hele tatt? Programleder: Mathias Nylenna

Tilgjengelig i:
Verden