Kunne ikke spille av fordi JavaScript ikke ble funnet!

Aktiver JavaScript i innstillingene til din nettleser.

Les mer på hjelpesiden.

Verdibørsen

Verdibørsen 21.04.18

Kunne ikke spille av fordi JavaScript ikke ble funnet!

Aktiver JavaScript i innstillingene til din nettleser.

Les mer på hjelpesiden.

Podkastbeskrivelse

Verdibørsen er P2-programmet om verdispørsmål i vår tid: Såvel etiske, moralske, politiske som filosofiske og religiøse sider av livssyn og samfunnsliv presenteres og drøftes i løpet av de 56 minutter lange sendingene. Verdibørsen sender hver lørdag kl 8 på morgenen og hver tirsdag til torsdag kl 13.
I redaksjonen: Aase Cathrine Myrtveit, Zofia Paszkiewicz, Karen Frivik, Olav Njaastad, Ingvald Garbo, Jostein Gjertsen og Jan Erlend Leine.

Episodebeskrivelse

VAR QUISLING EN AV OSS? Israels ambassadør brukte formuleringen "Quislings etterkommere". Etterkommere av hva? Hvordan tenkte Quisling? Var hans religiøse antisemittisme vanlig på noen måte? FILOSOFIPANELET: HVEM SKAL DU GI TIL? Tidlig en morgen kunne radioen fortelle om en innsamlingsaksjon i Ghana; To små jenter trenger hørseloperasjon og vi ble fortalt hvordan vi kan gi. Men skal vi gi til denne aksjonen? Eller skal vi alltid gi der det monner mest? RENESSANSE FOR HEVNEN? Er vi tilbake der at vi straffer for å gi forbryteren det vedkommende fortjener? Hva er i så fall galt med det?

Tilgjengelig i:
Verden