Lukk

Hjelp

Hvordan slår jeg på JavaScript?

I noen tilfeller er JavaScript slått av i nettleseren. I så fall må du skru det på igjen. Det første du må gjøre er å finne hvilken nettleser du sitter på, og deretter følge oppskriften under.

Chrome
1. Gå til Chrome og innstillinger
2. Klikk på avansert
3. Klikk på innstillinger for innhold knappen
4. Sørg for at tillat alltid nettsteder å kjøre JavaScript er slått på

Safari
1. Gå til Safari og valg
2. Klikk på sikkerhet-seksjonen
3. Sørg for at Aktiver JavaScript er slått på

Opera
1. Klikk på Opera og innstillinger
2. Klikk på avansert og så innhold
3. Sørg for at bruk JavaScript er slått på
4. Klikk OK

Mozilla Firefox på PC
1. Gå til verktøy og så innstillinger/options
2. Klikk på Innhold-fanen/content tab
3. Sør for at Tillat JavaScript/enable JavaScript er slått på

Mozilla Firefox på Mac
1. Klikk Firefox i menyen og velg innstilinger
2. Velg seksjonen som heter innhold
3. Sørg for at tillat JavaScript er slått på

Internet Explorer

1. Gå til verktøy/options og velg Alternativer for Internett/Internet options
2. Klikk på Sikkerhet-fanen/security tab
3. Klikk på Egendefinert nivå/custom level
4. Skroll ned til du ser en seksjon som heter Skript/scripting
5. Under aktiv skripting/active scripting velger du Aktiver/enable